Haal binnen no-time jouw

Automaatrijbewijs in Groningen

Automaat rijbewijs

Wil jij graag je rijbewijs halen, maar zie je op tegen het handmatig schakelen in een auto? Dan is het automaat rijbewijs wellicht iets voor jou! Bij Juk Rijopleidingen bieden wij professionele lessen aan voor het behalen van het automaat rijbewijs in Groningen en omgeving. Onze ervaren instructeurs zijn zowel mannelijk als vrouwelijk, zodat je altijd kunt kiezen voor een instructeur die bij jou past. Wij begrijpen dat het halen van je rijbewijs een belangrijke mijlpaal is en willen jou daarom zo goed mogelijk begeleiden. Daarom bieden wij persoonlijke begeleiding en effectieve rijlessen aan om jou zo snel mogelijk op de weg te krijgen. Bovendien hebben wij een hoog slagingspercentage en hebben wij al meer dan 1000 leerlingen succesvol begeleid bij het behalen van hun rijbewijs. Of je nu in Groningen Stad woont of in een omliggend dorp of stad, bij Juk Rijopleidingen ben je aan het juiste adres voor het behalen van jouw automaat rijbewijs. Schrijf je vandaag nog in voor een proefles en begin direct met jouw rijlessen!

Voordelen van een automaat rijbewijs

Zoals je hierboven al kort hebt kunnen lezen, zijn er verschillende voordelen verbonden aan het behalen van jouw automaat rijbewijs. Zo stelt het jou in staat om alsnog een actieve deelnemer van het verkeer te zijn. Je hebt bijvoorbeeld eenzelfde soort lessen gevolgd als mensen die in bezig zijn van een regulier rijbewijs. Het enige verschil is echter dat jij je geen zorgen hoeft te maken over het schakelen in de auto. Voor veel leerlingen is dit met name het grootste voordeel aan het volgen van automaat rijlessen. Het kan namelijk goed voorkomen dat je door fysieke ongemakken of beperkingen niet in staat bent om een auto met de hand te schakelen. In dat geval is een automaat rijbewijs perfect! Daarnaast neemt het bij veel leerlingen een onzekerheid en angst weg. Het schakelen kost nou eenmaal tijd om onder de knie te krijgen. Ook kan het een kostenbesparende mogelijkheid zijn, omdat leerlingen bij het volgen van lessen voor een automaat rijbewijs gemiddeld minder lessen nodig hebben. Het maakt het autorijden voor jou makkelijker aangezien het een handeling wegneemt in het autorijden.

Waarom JUK?

Laten we samen de weg op gaan!

Begin direct met een gratis proefles, door je hieronder aan te melden!

WhatsApp Image 2023-02-09 at 13.12.25

Rijlessen voor automaat rijbewijs in Groningen en omgeving

Het vinden van een geschikte rijschool voor het volgen van lessen om jouw automaat rijbewijs te halen, kan best ingewikkeld zijn. Zo kan het zijn dat je een voorkeur hebt voor een mannelijke of vrouwelijke instructeur, of ben je gebonden aan een budget. Bij Juk Rijopleidingen vinden we dat rijlessen toegankelijk moeten zijn voor iedereen. Dit is één van de redenen waarom Juk Rijopleidingen met zowel mannelijke, als vrouwelijke instructeurs werkt. Daarnaast zijn wij niet alleen actief in Groningen Stad, maar ook in de omliggende plaatsen, steden en dorpen. In het overzicht hiernaast zie je in welke plaatsen wij allemaal rijlessen voor het automaat rijbewijs aanbieden. Staat jouw woonplaats er niet tussen? Wellicht kunnen we alsnog wat voor elkaar betekenen. Neem dus vooral contact op met ons als je vragen en/of opmerkingen hebt!

Juk Rijopleidingen is actief in:

Automaat-auto-juk-rijopleidingen

Tarieven lessen automaat rijbewijs

Als je interesse hebt in het volgen van lessen om jouw automaat rijbewijs te halen, dan snappen wij dat je ook benieuwd bent naar de eventuele tarieven en kosten die hierbij verbonden zijn. We vinden het belangrijk om hier transparant en helder over te zijn, daarom vind je de verschillende rijlespakketten en tarieven in het overzicht hieronder. Uiteraard staan we je ook graag per mail of telefonisch te woord. 

Tarieven bij Juk Rijopleidingen

Motorrijles Groningen

Je motorrijbewijs halen? Motorrijden is één van de leukste dingen die er zijn. De start van je motorrijopleiding is ook meteen de start van je nieuwe favoriete hobby.

Wanneer je graag zou willen beginnen met motorrijden, is het belangrijk dat je de juiste vaardigheden aangeleerd krijgt. Om dit goed aan te leren, ben je hier aan het juiste adres. De motor is het meest efficiënte vervoermiddel en daarnaast is voor veel mensen is motorrijden een fijne vrijetijdsbesteding.

Welk motorrijbewijs je kan halen is afhankelijk van je leeftijd. Er zijn 3 rijbewijzen voor de motor. Categorie A1 (tot 125cc maximaal 11KW). Categorie A2 (maximaal 35KW) of A-rijbewijs (onbeperkt vermogen). Je kan al beginnen met motorrijden vanaf de leeftijd van 18 jaren. Je haalt dan een A1 rijbewijs. 

Waarom JUK?

Automaat Basis

€1250
15 uur rijles (10 x 90 minuten)
CBR Rijexamen
LeerlingApp

Automaat Compleet

€2430
30 uur rijles (20 x 90 minuten)
CBR Tussentijdse Toets (TTT)
CBR Rijexamen
LeerlingApp*

Klanten vertellen

“Fantastische Rijschool! Hele goede begeleiding gehad. De lessen zijn altijd hartstikke gezellig door de super toffe rijinstructeur Bas! Kijk niet verder hier moet je wezen! Absolute aanrader.”
Boris Briltil
“Afgaande op de snelle reactie op mijn vragen per mail en de positieve recensies, een E achter B dagcursus met examen bij Bas gepland. Na 13 jaar weer in een lesauto is even wennen maar met de professionele houding en duidelijke uitleg van Bas in 1 keer geslaagd.”
Reinder Oldehove
“Bas is een goede instructeur, van zijn tips en feedback kan je veel van leren en hij is ook nog eens vrolijk en vriendelijk. Heb echt een geweldige tijd gehad en ontzettend veel geleerd. Zeker een aanrader!”
LianneWinsum
“Bas doet er alles aan om je klaar te stomen voor het rijexamen. Hij denkt altijd met je mee en is flexibel. Hij doet zijn best om zich in je te verplaatsen en heeft zowel veel theoretische als praktijk kennis die hij graag op je overbrengt.”
Bente Groningen

Praktijk en theorie examen automaat rijbewijs

Uiteraard combineren we de ervaring in de praktijk met de inmiddels opgedane theoretische kennis, zodat ook het theorie examen voor je rijbewijs geen enkel probleem wordt. Het theorie examen voor de auto leg je in de regel circa een maand voorafgaand aan je praktijk examen af. Heb je naast het geboden lesmateriaal nog extra ondersteuning nodig om optimaal voorbereid aan te schuiven bij het theorie examen? Dan maken we daar natuurlijk graag ruimte voor.  

Snel slagen voor je rijbewijs

Met spoed slagen voor je rijbewijs of neem je liever je tijd? Bij Juk Rijopleidingen juichen we beide toe! Daarom kies je bij ons uit verschillende pakketten, die helemaal aan te passen zijn op jou als startende autorijder. Jouw auto rijbewijs halen in Groningen? Meld je vandaag nog aan bij Juk Rijopleidingen. 

Tarieven Rijbewijs B 2023

Benieuwd naar de tarieven voor het automaat rijbewijs? Of het volledige tarievenoverzicht? Die vind je hier.

De tarieven en pakketten zijn per 01-01-2023 gewijzigd. 

Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW 

JUK RIJOPLEIDINGEN

WIJ GEVEN ÓÓK RIJLES IN DE VOLGENDE REGIO'S

Een rijles duurt 90 minuten. 

Iedere leerling is anders, dus het aantal rijlessen dat je nodig hebt is heel verschillend. Wij beginnen altijd met een proefles. We kunnen niet een exact aantal rijlessen benoemen, want daarvoor kennen we je dan te kort. We kan de instructeur kijken hoe snel je dingen oppakt en op basis daarvan een pakket adviseren die bij jou past. 

Ja. Je hebt altijd een vaste instructeur. Indien de ‘klik’ er is, werken jullie samen naar jouw rijbewijs. Wel is het altijd mogelijk bij een collega een rijles te nemen voor ‘een frisse kijk’.

Ja. Ons bedrijf en alle lesauto’s zijn met een speciale rijschoolpolis verzekerd bij Bovemij. Op alle risico’s die op rijles van toepassing zijn, ben je verzekerd.

Juk Rijopleiding is al meer dan 10 jaar specialist op het gebied van rijopleidingen. We geven les op basis van jouw behoeftes en zorgen ervoor dat jij zo snel mogelijk, zelfstandig & veilig de weg op kan. 

Wij geven rijles in auto’s van het merk Ford. Een Ford Focus of een Ford Fiesta.

Een geplande rijles kan tot 48 uur van te voren worden geannuleerd via de leerlingapp, of door  ons te berichten.

Rijlessen die na 48 uur voor de rijles worden afgezegd gaan helaas verloren. Dit omdat wij op korte termijn de roosters niet meer kunnen opvullen.

LET'S GO!

Schrijf je nu in voor een PROEFLES bij JUK!

LET'S GO!

Schrijf je nu in voor een PROEFLES bij JUK!