Al onze tarieven

voor rijlessen op een rijtje!

Tarievenkaart rijlessen

Wat kost rijles bij Juk Rijopleidingen?

Eindelijk ben je oud genoeg om rijlessen te volgen! Dit is natuurlijk erg leuk en een hele nieuwe ervaring. Bij Juk Rijopleidingen willen wij je graag helpen om deze nieuwe ervaring zo soepel mogelijk te laten verlopen en je rijbewijs te halen! Op deze pagina vind je alle tarieven van Juk Rijopleidingen. Bij Juk kun je kiezen tussen verschillende soorten rijbewijzen:

  • Autorijbewijs (handgeschakeld en automaat);
  • Aanhangerrijbewijs;
  • Motorrijbewijs; 
  • Scooterrijbewijs.

Waarom JUK?

Rijles Rotonde

Tarievenkaart Juk Rijopleidingen

Autorijbewijs tarieven

Hieronder vindt u de tarieven per uur voor het autorijbewijs. Hier worden ook de kosten van het CBR en de examens vernoemd:

Juk Rijopleidingen is actief in:

De blogs van Juk Rijopleidingen

Tarieven lessen BE rijbewijs

Hieronder vind je de tarieven per uur voor het BE rijbewijs en het scooterrijbewijs:

Tarieven bij Juk Rijopleidingen

De blogs van Juk Rijopleidingen

Tarieven lessen motorrijbewijs

Hieronder vind je de tarieven voor het motorrijbewijs:

“Fantastische Rijschool! Hele goede begeleiding gehad. De lessen zijn altijd hartstikke gezellig door de super toffe rijinstructeur Bas! Kijk niet verder hier moet je wezen! Absolute aanrader.”
Boris Briltil
“Afgaande op de snelle reactie op mijn vragen per mail en de positieve recensies, een E achter B dagcursus met examen bij Bas gepland. Na 13 jaar weer in een lesauto is even wennen maar met de professionele houding en duidelijke uitleg van Bas in 1 keer geslaagd.”
Reinder Oldehove
“Bas is een goede instructeur, van zijn tips en feedback kan je veel van leren en hij is ook nog eens vrolijk en vriendelijk. Heb echt een geweldige tijd gehad en ontzettend veel geleerd. Zeker een aanrader!”
LianneWinsum
“Bas doet er alles aan om je klaar te stomen voor het rijexamen. Hij denkt altijd met je mee en is flexibel. Hij doet zijn best om zich in je te verplaatsen en heeft zowel veel theoretische als praktijk kennis die hij graag op je overbrengt.”
Bente Groningen

LET'S GO!

Schrijf je nu in voor een PROEFLES bij JUK!

LET'S GO!

Schrijf je nu in voor een PROEFLES bij JUK!