Stedentrip rijles Juk

Tijdens je rijles op Stedentrip!

Je rijles combineren met een stedentrip? Het is razend populair! Je leert in complexe situaties nog beter door het verkeer manoeuvreren. In combinatie met veel kilometers op de snelweg zal dit bijdragen aan je zelfvertrouwen! Als je in de grote steden goed zelfredzaam bent, dan kun je het overal. 

Rijles stedentrip

Bij een stedentrip ga je alleen, of samen (bij voldoende animo) met een medeleerling naar een andere stad! Een leuke manier om te leren én ontdekken.

Samen met een medeleerling kunnen we nóg verder weg! Samen gaan we van Groningen richting het zuiden. Welke stad is samen nader te bepalen (Utrecht, Rotterdam, Den Haag of Amsterdam is dan mogelijk!)

Tijdens deze leerzame dag leer je veel rijden op de autosnelweg met de diverse rijstrookindelingen, klaverbladen en knooppunten. Daarnaast leer je het naderen van grote verkeerspleinen en rotondes en zal er aandacht zijn voor trams, werkzaamheden langs de wegen, files en de mogelijke hulpdiensten onderweg. Een leuke maar vooral leerzame ervaring! De vele snelwegkilometers bevorderen de kunst van het in- en uitvoegen en inhalen. Daarnaast zal je veel gebruik leren maken van zaken als bijvoorbeeld cruise-control. 

Na deze trip zul je je een zelfverzekerder bestuurder voelen met meer inzicht en zal je bewuster weten te handelen in situaties in het verkeer. 

Dit zal bijdragen aan de kans van slagen bij het rij-examen! Slagingskans is snel 20% hoger!

De stedentrip wordt aangeboden voor €275,- p.p incl. lunch en/of koffie/thee onderweg!

Anti-slip cursus auto

Proefles aanvragen bij JUK?

Laten we samen de weg op gaan.

LET'S GO!

Schrijf je nu in voor een PROEFLES bij JUK!