Contact met JUK!

Vragen over onze lesmethode of meer informatie?

Sinds 2011

Welkom op de contactpagina van Juk Rijopleidingen! Als je op zoek bent naar een betrouwbare en professionele rijschool in de omgeving van Groningen (Stad) en Zuidhorn, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons team van ervaren en gediplomeerde rijinstructeurs staan klaar om je te begeleiden bij het behalen van jouw rijbewijs. Of je nu op zoek bent naar autorijlessen, motorrijlessen of rijlessen voor jouw aanhangerrijbewijs, bij Juk Rijopleidingen zit je altijd goed. Wil je graag meer weten over ons en de beschikbare instructeurs? Neem dan zeker ook een kijkje op de pagina Ons Team.

We proberen onze website zo actueel mogelijk te houden met uitgebreide informatie over onze dienstverlening en de tarieven hiervan. Ook lees je op onze blogpagina diverse (korte) artikelen over tips en tricks die mogelijk handig zijn als je begint met jouw rijlessen of als je net jouw rijbewijs in handen hebt. Daarnaast kun je het volledige overzicht van onze tarieven ook vinden op onze tarievenkaart. Hier staan alle tarieven in een overzicht voor zowel het behalen van jouw autorijbewijs (automaat en handgeschakeld), aanhangerrijbewijs, motorrijbewijs en scooterrijbewijs.

Heb je desalniettemin vragen over onze rijopleidingen of wil je meer informatie over de mogelijkheden die wij bieden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder en beantwoorden al jouw vragen. Je kunt ons bereiken via telefoon, e-mail of het contactformulier op deze pagina. Wij streven ernaar om zo snel mogelijk op jouw bericht te reageren, zodat je snel aan de slag kunt met het behalen van jouw rijbewijs.

We zien je graag snel bij Juk Rijopleidingen!

Contact opnemen met Juk Rijopleidingen?

Als u vragen heeft, beantwoorden wij deze graag per telefoon of e-mail. 

06 57 68  39 20 of info@jukrijopleidingen.nl

LET'S GO!

Schrijf je nu in voor een PROEFLES bij JUK!