Haal binnen no-time jouw

Scooterrijbewijs

Scooterrijbewijs halen in Groningen

Wil je graag een brommerrijbewijs? Met de brommer of met de scooter naar school, je vrienden of naar je werk? Neem dan scooter- of brommerrijles en haal in één dag je AM-bromfietsrijbewijs. Bij Juk Rijpopleidingen zorgen we dat je op een fijne en rustige manier jouw scooterrijbewijs haalt. In tegenstelling tot het halen van een autorijbewijs duurt het halen van een scooterrijbewijs vaak maar één dag. Hierdoor kun je meteen, als je het examen haalt, de weg op met de scooter. Bij Juk Rijopleidingen hebben wij de volgende pakketten voor het scooterrijbewijs halen in Groningen:

  • Scooter Dagcursus;
  • Scooter Spoedcursus;
  • Scooter Compleet.

Scooter Dagcursus

Bij Juk Rijopleidingen bieden we het pakket Scooter Dagcursus aan. Bij dit pakket krijg je vier uur rijles. In de vier uur leer je alle verkeersituaties die je maar kunt tegenkomen op de scooter. Bij dit pakket zit ook het CBR Praktijkexamen inbegrepen. Het praktijkexamen moet je afleggen om uiteindelijk het scooterrijbewijs te halen. Dit is immers waar je voor oefent in de vier uur rijles! De Scooter Dagcursus gaat in groepsverband in één of twee dagen. Het pakket kost €425.

Scooter Spoedcursus

Wil je snel het scooterrijbewijs halen? Met de één-op-éen cursus kan je snel het rijbewijs halen! Bij het Scooter Spoedcursus pakket krijg je vijf uur rijles en het praktijkexamen van het CBR. Het Scooter Spoedcursus pakket voor het scooterrijbewijs halen in Groningen kost €525.

Scooter Compleet

Het Scooter compleet pakket is een uitgebreider pakket. Perfect voor mensen die graag wat meer tijd besteden aan het onder de knie krijgen van de scooter. Bij dit pakket krijg je zes uur rijles in plaats van vier uur bij het Scooter Dagcursus pakket. Hierbij zit ook het CBR Praktijkexamen in begrepen. Met het Scooter Compleet pakket haal je het scooterrijbewijs in twee dagen. Het Scooter Compleet kost €555.

Rijles scooter

Bij het scooterrijbewijs halen in Groningen beginnen de lessen in Groningen zodat je direct voldoende ervaring opdoet op de Stadse wegen. We leren je dingen zoals het verlenen van voorrang, het rijden op kruispunten en rotondes. Door in de drukke stad te rijden doe je gelijk veel ervaring op. In de stad zijn er meer factoren om op te letten, denk hierbij aan fietsers, die zijn overal in de stad te vinden en in grote getalen. Door vele oefening in de stad kun je later zelfstandig en met zelfvertrouwen de weg op met jouw scooter!

Als je de scooter voldoende onder controle hebt en je veilig en zelfstandig door het verkeer gaat, mag je praktijkexamen doen. Het praktijkexamen doe je bij het CBR. Tijdens dit examen worden een helm en beschermende kleding via de rijschool in bruikleen gesteld, dus je hoeft niet direct zelf iets aan te schaffen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het halen van je scooterrijbewijs? Of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!

https://jukrijopleidingen.nl/home/contact/

Jouw lesscooter

Hieronder zie je een afbeelding van de scooters die wij gebruiken bij Juk Rijopleidingen voor het scooterrijbewijs halen in Groningen:

Waar jij komt te zitten

Les Scooter Juk rijopleidingen

Waarom JUK?

Juk Rijopleidingen is actief in:

Laten we samen de weg op gaan!

Begin direct met een proefles

Scooterrijbewijs halen Groningen

Wil je graag je brommerrijbewijs? Met de brommer of met de scooter naar school, je vrienden of naar je werk? Neem dan scooter- of brommerrijles en haal in één dag je AM-bromfietsrijbewijs.

De rijlessen starten in Groningen zodat je direct voldoende ervaring opdoet op de Stadse wegen. We leren je dingen zoals het verlenen van voorrang, het rijden op kruispunten en rotondes.

Als je de scooter voldoende onder controle hebt en je veilig en zelfstandig door het verkeer begeven, mag je bromfietsexamen doen. Een helm en beschermende kleding wordt via de rijschool in bruikleen gesteld, dus je hoeft niet direct zelf iets aan te schaffen.

Jouw Lesscooter

Les Scooter Juk rijopleidingen

Waarom JUK?

Klanten vertellen

“Fantastische Rijschool! Hele goede begeleiding gehad. De lessen zijn altijd hartstikke gezellig door de super toffe rijinstructeur Bas! Kijk niet verder hier moet je wezen! Absolute aanrader.”
Boris Briltil
“Afgaande op de snelle reactie op mijn vragen per mail en de positieve recensies, een E achter B dagcursus met examen bij Bas gepland. Na 13 jaar weer in een lesauto is even wennen maar met de professionele houding en duidelijke uitleg van Bas in 1 keer geslaagd.”
Reinder Oldehove
“Bas is een goede instructeur, van zijn tips en feedback kan je veel van leren en hij is ook nog eens vrolijk en vriendelijk. Heb echt een geweldige tijd gehad en ontzettend veel geleerd. Zeker een aanrader!”
LianneWinsum
“Bas doet er alles aan om je klaar te stomen voor het rijexamen. Hij denkt altijd met je mee en is flexibel. Hij doet zijn best om zich in je te verplaatsen en heeft zowel veel theoretische als praktijk kennis die hij graag op je overbrengt.”
Bente Groningen

Hieronder vind je de tarieven voor het behalen van het scooterrijbewijs. Benieuwd naar het volledige tarievenoverzicht? Die vind je hier

Scooter Spoedcursus

€525
Één-op-één rijles
CBR Praktijkexamen
Snel je scooterrijbewijs?! Met de één-op-één privé-cursus kan je snel je rijbewijs halen!
Aanmelden

Scooter Compleet

€555
6 uren rijles
CBR Praktijkexamen
*Compleet: in twee dagen
Aanmelden

LET'S GO!

Schrijf je nu in voor een PROEFLES bij JUK!

Autorijles Groningen Juk Rijopleidingen

Voordat je weggaat...

Heb je nog vragen voor JUK? Of wil je dat wij contact met jou opnemen?