Rijschool Groningen

Spoedcursus rijbewijs halen Groningen

Met een spoedcursus rijbewijs ben je sneller klaar om de weg op te mogen. Op een vakkundige manier word je opgeleid tot een zelfstandig automobilist. Een nieuwe fase breekt aan. Een fase van vrijheid na het halen van je rijbewijs.

Spoedcursus rijbewijs

Met de spoedopleiding voor het autorijbewijs bij Juk Rijopleidingen kan je binnen 4 weken je autorijbewijs halen. Een ideale manier voor het behalen van je rijbewijs, als je al eerder wat ervaring hebt achter het stuur maar het rijbewijs nog niet hebt gehaald. Geschikt wanneer je weinig tijd hebt om het normale traject te volgen.

Omdat je in kortere tijd zeer intensief leer autorijden, blijven geleerde inzichten en de lesstof beter hangen en kun je gemakkelijk verder naar nieuwe lesonderwerpen.
Houd er rekening mee dat de spoedopleiding op tijd moet worden aangevraagd, want in onze planning moet hier ook rekening mee gehouden worden.

Een spoedopleiding bij Juk Rijopleidingen kan in combinatie met een compleet spoedpakket, inclusief praktijkexamen. De spoedopleiding begint bij 20 rijlessen (90 minuten per rijles.

Een spoedpakket auto start vanaf € 1999,-

 
Anti-slip cursus auto

Proefles aanvragen bij JUK?

Laten we samen de weg op gaan.

LET'S GO!

Schrijf je nu in voor een PROEFLES bij JUK!