Haal binnen no-time jouw

Autorijbewijs in Groningen

Rijbewijs halen in Groningen

Wil jij snel jouw rijbewijs halen in Groningen? Start direct bij Juk Rijopleidingen en plan je eerste rijlessen alvast in. Ook wanneer je met spoed je autorijbewijs wilt halen, dan helpen we je daar graag bij. We beschikken over meerdere pakketten, zodat je op eigen tempo kunt wennen aan de auto. Voor iedereen is er een pakket dat aansluit bij de behoeftes. Met een slagingspercentage van 87%, dat is ruim boven het kringgemiddelde, ben je bij ons verzekerd van de juiste ondersteuning op weg naar je rijbewijs. Wij doen er alles aan om het halen van je rijbewijs zo soepel mogelijk te laten verlopen. Haal nu snel je autorijbewijs in Groningen en meld je aan via één van de buttons. 

Autorijbewijs halen

Snel navigeren naar het rijbewijs start bij ons. Met een gedegen opleiding, ruimte om op eigen tempo de auto te leren kennen en natuurlijk een voordelig pakket. Voor iedereen is een passende opleiding te vinden. Kies je voor een schakelauto of automaat? Bij Juk Rijopleidingen is beide mogelijk. Twijfel je nog? Dan vertellen we je graag de voor- en nadelen van beide systemen.

Rijlessen in Groningen

Onze ervaring leert dat een rijles efficiënter is wanneer je meer tijd achter het stuur doorbrengt. Dat betekent dat een rijles bij ons niet één uur, maar liefst 1,5 uur duurt. In 90 minuten zit je net iets comfortabeler en minder gehaast achter het stuur, en dat resultaat zie je in de praktijk. Hierdoor leer je sneller de auto kennen en heb je sneller je rijbewijs in handen. Tijdens de rijles rijden we langs drukke punten, zoals het Julianaplein en langs de grachten van de stad. Dit combineren we met de nodige rem- en optrekoefeningen rondom stoplichten op de Ring Zuid in Groningen. Zo raak je bekend met alle onderdelen van verkeersveiligheid, en kun je het rijbewijs halen in Groningen en later zelf veilig door de stad rijden.

Rijles volgen

Ben je benieuwd naar de voortgang van je skills achter het stuur? Wij vinden het belangrijk dat er voorafgaand aan je eerste les start met een specifiek, meetbaar en realistisch doel. Dit doel stellen we samen op en passen we aan op jouw behoeftes. Samen werken we toe naar dat ultieme doel. De voortgang die je maakt achter het stuur wordt gepersonaliseerd bijgehouden in de digitale omgeving. Hier volg je jouw ontwikkeling en kan je bijhouden hoeveel rijlessen je nog hebt te gaan richting het examen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Als leerling volg je alles vanuit een unieke app, en weet precies wanneer je klaar bent om je rijbewijs te halen in Groningen. Ook vind je hier de gemaakte lesafspraken en betalingen terug. Hierdoor heb je alle informatie in een omgeving.

Onze lesauto’s:

Bij rijschool Juk Rijopleidingen maken we gebruik van een Ford met een zuinige Ecoboost motoren tijdens de rijlessen. Met de Ford leer je alle onderdelen van het autorijden in een goed rijdende auto. Hieronder zie je een afbeelding van de Ford waarmee je gaat lessen bij Juk Rijopleidingen:

Volvo S60 D3 lesauto

Rijschool Groningen

Waarom JUK?

Rijschool Drenthe Lesauto

Laten we samen de weg op gaan!

Begin direct met een proefles

Juk Rijopleidingen is actief in:

Rijschool met het hoogste slagingspercentage

Rijschool Groningen

Ben je op zoek naar een rijschool in Groningen, waar jij je lessen kunt volgen en snel slaagt voor je rijbewijs? Door ervaring weten we wat het beste is! Voor iedereen is er een passende rijopleiding in huis. Zowel met schakelauto alsook met automaat. 
Het leren autorijden beleeft iedereen op een andere manier en daarom is een persoonlijke aanpak belangrijk. Daarentegen is de opbouw van een rijopleiding in grote lijnen hetzelfde.
 
De ervaring leert dat een rijles het beste effect heeft op het leerproces, als er per rijles meer tijd geïnvesteerd wordt.
Om die reden wordt er standaard rijles gegeven van minimaal 1.5 uur (90 minuten). Dit geeft je de kans weer te wennen aan de auto en effectiever gebruik te maken van de lestijd. 

De leukste rijschool van Groningen

Het is voor een opleiding belangrijk een les met een specifiek, meetbaar en realistisch doel te starten. Weten waar je aan toe bent is prettig, werkt doelgericht en motiveert! Daarom worden de vorderingen die je maakt goed bijgehouden. Dat kan in een online omgeving zodat je zelf, als leerling, in een app kan terugkijken. Zo krijg je goed inzichtelijk hoever je bent en wanneer je klaar bent om als verantwoordelijk automobilist de weg op te gaan en examen kan doen.  Naast de vorderingen zijn ook alle gemaakte lesafspraken en betalingen terug te vinden in de leerlingapp. 

Complete rijles 

Tijdens de rijles rijden we langs drukke punten, zoals het Julianaplein en langs de grachten van de stad. Dit combineren we met de nodige rem- en optrekoefeningen rondom stoplichten op de Ring Zuid in Groningen. Zo raak je bekend met alle onderdelen van verkeersveiligheid, en ben je klaar om jouw rijbewijs te halen in Groningen. 

Jouw lesauto:

Ford met zuinige EcoBoost motoren.

Rijschool Groningen

Waarom JUK?

Klanten vertellen

“Fantastische Rijschool! Hele goede begeleiding gehad. De lessen zijn altijd hartstikke gezellig door de super toffe rijinstructeur Bas! Kijk niet verder hier moet je wezen! Absolute aanrader.”
Boris Briltil
“Afgaande op de snelle reactie op mijn vragen per mail en de positieve recensies, een E achter B dagcursus met examen bij Bas gepland. Na 13 jaar weer in een lesauto is even wennen maar met de professionele houding en duidelijke uitleg van Bas in 1 keer geslaagd.”
Reinder Oldehove
“Bas is een goede instructeur, van zijn tips en feedback kan je veel van leren en hij is ook nog eens vrolijk en vriendelijk. Heb echt een geweldige tijd gehad en ontzettend veel geleerd. Zeker een aanrader!”
LianneWinsum
“Bas doet er alles aan om je klaar te stomen voor het rijexamen. Hij denkt altijd met je mee en is flexibel. Hij doet zijn best om zich in je te verplaatsen en heeft zowel veel theoretische als praktijk kennis die hij graag op je overbrengt.”
Bente Groningen

Basis pakket

€ 1220
15 uur rijles (10 x 90 minuten)
CBR Rijexamen
LeerlingApp

Compleet pakket

€2370
30 uur rijles (20 x 90 minuten)
CBR Tussentijdse Toets (TTT)
CBR Rijexamen
LeerlingApp*

Praktijk en theorie examen auto

Uiteraard combineren we de ervaring in de praktijk met de inmiddels opgedane theoretische kennis, zodat ook het theorie examen voor je rijbewijs geen enkel probleem wordt. Het theorie examen voor de auto leg je in de regel circa een maand voorafgaand aan je praktijk examen af. Heb je naast het geboden lesmateriaal nog extra ondersteuning nodig om optimaal voorbereid aan te schuiven bij het theorie examen? Dan maken we daar natuurlijk graag ruimte voor.  

 Snel slagen voor je rijbewijs

Met spoed slagen voor je rijbewijs of neem je liever je tijd? Bij Juk Rijopleidingen juichen we beide toe! Daarom kies je bij ons uit verschillende pakketten, die helemaal aan te passen zijn op jou als startende autorijder. Jouw auto rijbewijs halen in  Groningen? Meld je vandaag nog aan bij Juk Rijopleidingen. 

Tarieven Rijbewijs B 2023

Benieuwd naar de tarieven voor het rijbewijs B? Of het volledige tarievenoverzicht? Die vind je hier.

De tarieven en pakketten zijn per 01-01-2023 gewijzigd. 

Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW 

Een rijles duurt 90 minuten. 

Iedere leerling is anders, dus het aantal rijlessen dat je nodig hebt is heel verschillend. Wij beginnen altijd met een proefles. We kunnen niet een exact aantal rijlessen benoemen, want daarvoor kennen we je dan te kort. We kan de instructeur kijken hoe snel je dingen oppakt en op basis daarvan een pakket adviseren die bij jou past. 

Ja. Je hebt altijd een vaste instructeur. Indien de ‘klik’ er is, werken jullie samen naar jouw rijbewijs. Wel is het altijd mogelijk bij een collega een rijles te nemen voor ‘een frisse kijk’.

Ja. Ons bedrijf en alle lesauto’s zijn met een speciale rijschoolpolis verzekerd bij Bovemij. Op alle risico’s die op rijles van toepassing zijn, ben je verzekerd.

Juk Rijopleiding is al meer dan 10 jaar specialist op het gebied van rijopleidingen. We geven les op basis van jouw behoeftes en zorgen ervoor dat jij zo snel mogelijk, zelfstandig & veilig de weg op kan. 

Wij geven rijles in auto’s van het merk Ford. Een Ford Focus of een Ford Fiesta.

Een geplande rijles kan tot 48 uur van te voren worden geannuleerd via de leerlingapp, of door  ons te berichten.

Rijlessen die na 48 uur voor de rijles worden afgezegd gaan helaas verloren. Dit omdat wij op korte termijn de roosters niet meer kunnen opvullen.

WIJ GEVEN ÓÓK RIJLES IN DE VOLGENDE REGIO'S

JUK RIJOPLEIDINGEN

LET'S GO!

Schrijf je nu in voor een PROEFLES bij JUK!

Autorijles Groningen Juk Rijopleidingen

Voordat je weggaat...

Heb je nog vragen voor JUK? Of wil je dat wij contact met jou opnemen?